9 jul 2015

Branche specifiek Preventief Medisch Onderzoek

Als werkgever bent u verplicht uw medewerkers één maal per drie jaar een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden.

Als werkgever bent u verplicht uw medewerkers één maal in de drie jaar een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden. Met een PMO krijgen uw medewerkers inzicht in hun gezondheid. Als werkgever krijgt u op groepsniveau inzicht in de gezondheid van uw medewerkers en de aanwezige (arbeids)risico’s.


Wist u dat een zieke medewerker u ruim 250 euro per dag kost? Met een PMO kunt u dit helpen voorkomen.

Speciaal voor leden van UNETO-VNI heeft UNETO-VNI Verzekeringen, samen met partners Richting en Zilveren Kruis, een branche specifiek PMO ontwikkeld voor de medewerkers in de technische installatiebranche, elektrotechnische detailhandel en kantoormedewerkers.

Voordelen voor medewerkers:

  • Zij krijgen een beeld van hun gezondheid.
  • Zij kunnen ondersteuning krijgen bij het werken aan hun gezondheid, door doelen te stellen en waar nodig interventies aangereikt te krijgen.

Voordelen voor werkgevers:

  • U voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen en (VCA) certificering voor de branche.
  • U geeft invulling aan goed werkgever­schap.
  • U ontvangt na afloop een (geanonimiseerde) rapportage, zodat u kunt zien hoe het staat met de gezondheid van uw personeel.
  • U kunt arbeidsrisico’s verkleinen, zodat de kans op verzuimende medewerkers kan worden voorkomen.
  • U kunt de branche specifieke PMO laten uitvoeren voor een gunstige prijs.

Wat kost het?
Leden van UNETO-VNI die een collectieve zorg-, inkomens of WIA verzekering bij Zilveren Kruis hebben, betalen vanaf 89,95 euro per mede­werker door een vergoeding vanuit Present!.

Heeft u geen Zilveren Kruis verzekering, dan betaalt u vanaf 135 euro per medewerker.


Uitvoering
De branche specifieke PMO wordt uitgevoerd door Richting.
+ download de flyer met meer informatie


Meer informatie of een offerte?
Vraag een offerte aan via het aanvraagformulier of neem contact op met Bianca W.A. de Klerk RAIGM, Hoofd Binnendienst UNETO-VNI Verzekeringen, E b.deklerk@uneto-vni.nl, T 079 325 07 17.

Zoeken

Dienstenwijzers

In onze dienstenwijzers vindt u informatie over wie wij zijn, de diensten die wij verlenen en wat u van ons kunt verwachten.

In samenwerking met: