Cyberverzekeringen

Cybercrime-309x177

Dagelijks lezen we berichten in de media over cyberincidenten. Alleen al in Nederland kost cybercrime 10 miljard euro per jaar. Ruim 60 procent van ondernemend Nederland heeft inmiddels te maken gehad met cybercrime en het aantal aanvallen neemt nog steeds sterk toe.

Folder-UV-Verzekeringen-cybercrime

UNETO-VNI Verzekeringen helpt u graag om cybercrime tegen te gaan. Daarom hebben wij de folder ‘Cyberrisico’s in de installatie- en technische detailhandelsbranche; Wat is het, wat zijn de gevolgen en wat kunt u er tegen doen?’ gemaakt.

 

Meest voorkomende vormen van cybercrime

  • Verlies persoonsgegevens
  • Phishing
  • Malware
  • DDOS-aanvallen
  • Spam
  • Afpersing

Preventie

Het voorkomen van cybercrime vergt continue aandacht. Criminelen worden steeds professioneler. U moet uw medewerkers continue instrueren en software en antivirussoftware vergen steeds nieuwe updates.

 

Cyberverzekeringen UNETO-VNI Verzekeringen

Hoewel veel mensen dit niet weten, is schade als gevolg van een cyberincident onder een normale computerverzekering vaak niet gedekt. Het is echter wel verzekerbaar. De verzekering dekt de meeste zichtbare en onzichtbare kosten.

 

Incident Response

Gekoppeld aan de cyberverzekeringen is een incident response. Dat is een alarmteam bestaande uit computerspecialisten en advocaten die u bijstaan in het geval er toch iets mocht gebeuren. Dit team is 24/7 bereikbaar en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt, met zo min mogelijk technische, juridische en administratieve problemen.

 

Meer informatie

Meer informatie leest u in de folder. U kun ook contact met ons opnemen T 079 325 07 17 of
E verzekeringen@uneto-vni.nl. Wij adviseren u graag!

Zoeken

Dienstenwijzers

In onze dienstenwijzers vindt u informatie over wie wij zijn, de diensten die wij verlenen en wat u van ons kunt verwachten.