Letselschade

Gemiddeld raakt jaarlijks 1 op de 750 medewerkers arbeidsongeschikt als gevolg van letselschade. Met andere woorden: arbeidsongeschiktheid, veroorzaakt door een ander.

Geconfronteerd worden met letselschade is ingrijpend U heeft als ondernemer zorgen om de medewerker, zorgen over de werkzaamheden binnen uw bedrijf, wijzigingen op de werkvloer en moet bovendien ook nog het loon twee jaar doorbetalen.

Daarbij komen dan nog de interne en externe kosten van re-integratie van de medewerker. Al met al kan dit oplopen tot een behoorlijke schade. Weet u wat u kunt verhalen wanneer een medewerker arbeidsongeschikt raakt, als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeval?

Loonregrescheck

  • Benut uw verhaalsmogelijkheid. Dit kan tot vijf jaar terug! (de wettelijke verjaringstermijn) Wij gaan u hierbij helpen. Doe ook de loonregrescheck.
  • Heeft u de UNETO-VNI Verzuimverzekering, inclusief arbocontract van Richting? Dan zit deze dienstverlening gratis in uw verzekering!
  • Bekijk de schadeverzekeringen.

Zoeken

Dienstenwijzers

In onze dienstenwijzers vindt u informatie over wie wij zijn, de diensten die wij verlenen en wat u van ons kunt verwachten.

Contact

Meer informatie of een verzekering afsluiten?

T 079 325 07 17
E verzekeringen@uneto-vni.nl